Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dry-cured ham maturation time on simulated gastrointestinal digestion: Characterization of the released peptide fraction
 
 
Titel: Effect of dry-cured ham maturation time on simulated gastrointestinal digestion: Characterization of the released peptide fraction
Auteur: Paolella, Sara
Falavigna, Claudia
Faccini, Andrea
Virgili, Roberta
Sforza, Stefano
Dall'Asta, Chiara
Dossena, Arnaldo
Galaverna, Gianni
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 67 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland