Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effects of wheat and rye bread structure on mastication process and bolus properties
 
 
Titel: Effects of wheat and rye bread structure on mastication process and bolus properties
Auteur: Pentikäinen, Saara
Sozer, Nesli
Närväinen, Johanna
Ylätalo, Saara
Teppola, Pekka
Jurvelin, Jukka
Holopainen-Mantila, Ulla
Törrönen, Riitta
Aura, Anna-Marja
Poutanen, Kaisa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 66 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland