Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Distribution and location of ethanol soluble proteins (Osborne gliadin) as a function of mixing time in strong wheat flour dough using quantum dots as a labeling tool with confocal laser scanning microscopy
 
 
Titel: Distribution and location of ethanol soluble proteins (Osborne gliadin) as a function of mixing time in strong wheat flour dough using quantum dots as a labeling tool with confocal laser scanning microscopy
Auteur: Bozkurt, Fatih
Ansari, Shadi
Yau, Peter
Yazar, Gamze
Ryan, Valerie
Kokini, Jozef
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 66 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland