Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Coencapsulation of xylitol and menthol by double emulsion followed by complex coacervation and microcapsule application in chewing gum
 
 
Titel: Coencapsulation of xylitol and menthol by double emulsion followed by complex coacervation and microcapsule application in chewing gum
Auteur: Santos, Milla G.
Carpinteiro, Débora A.
Thomazini, Marcelo
Rocha-Selmi, Glaucia A.
da Cruz, Adriano G.
Rodrigues, Christiane E.C.
Favaro-Trindade, Carmen S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 66 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland