Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical, sensory and volatile profiles of biscuits enriched with grape marc extract
 
 
Titel: Physico-chemical, sensory and volatile profiles of biscuits enriched with grape marc extract
Auteur: Pasqualone, Antonella
Bianco, Anna Maria
Paradiso, Vito Michele
Summo, Carmine
Gambacorta, Giuseppe
Caponio, Francesco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 65 (2014) nr. PC pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland