Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Polyphenolic compounds and anthocyanin content of Prosopis nigra and Prosopis alba pods flour and their antioxidant and anti-inflammatory capacities
 
 
Titel: Polyphenolic compounds and anthocyanin content of Prosopis nigra and Prosopis alba pods flour and their antioxidant and anti-inflammatory capacities
Auteur: Pérez, María Jorgelina
Cuello, Ana Soledad
Zampini, Iris Catiana
Ordoñez, Roxana Mabel
Alberto, María Rosa
Quispe, Cristina
Schmeda-Hirschmann, Guillermo
Isla, María Inés
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 762-771
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland