Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Modulation of nutritional and antioxidant potential of seeds and pericarp of pea pods treated with microbial consortium
 
 
Titel: Modulation of nutritional and antioxidant potential of seeds and pericarp of pea pods treated with microbial consortium
Auteur: Jain, Akansha
Singh, Akanksha
Chaudhary, Anita
Singh, Surendra
Singh, Harikesh Bahadur
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 275-282
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland