Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Effect of warming on protein, glycogen and fatty acid content of native and invasive clams
 
 
Titel: Effect of warming on protein, glycogen and fatty acid content of native and invasive clams
Auteur: Anacleto, Patrícia
Maulvault, Ana Luísa
Bandarra, Narcisa M.
Repolho, Tiago
Nunes, Maria Leonor
Rosa, Rui
Marques, António
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 439-445
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland