Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparative evaluation of CO2 drying as an alternative drying technique of basil (Ocimum basilicum L.) — The effect on bioactive and sensory properties
 
 
Titel: Comparative evaluation of CO2 drying as an alternative drying technique of basil (Ocimum basilicum L.) — The effect on bioactive and sensory properties
Auteur: Bušić, Arijana
Vojvodić, Aleksandra
Komes, Draženka
Akkermans, Cynthia
Belščak-Cvitanović, Ana
Stolk, Maarten
Hofland, Gerard
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 34-42
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland