Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different conching processes on procyanidin content and antioxidant properties of chocolate
 
 
Titel: Effect of different conching processes on procyanidin content and antioxidant properties of chocolate
Auteur: Di Mattia, Carla
Martuscelli, Maria
Sacchetti, Giampiero
Beheydt, Bram
Mastrocola, Dino
Pittia, Paola
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 63 (2014) nr. PC pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland