Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of variety, agronomic factors, and drying on the amount of free asparagine and crude protein in chicory. Correlation with the acrylamide formation during roasting
 
 
Titel: Effects of variety, agronomic factors, and drying on the amount of free asparagine and crude protein in chicory. Correlation with the acrylamide formation during roasting
Auteur: Loaëc, Grégory
Niquet-Léridon, Céline
Henry, Nicolas
Jacolot, Philippe
Volpoet, Grégoire
Goudemand, Ellen
Janssens, Myriam
Hance, Philippe
Cadalen, Thierry
Hilbert, Jean-Louis
Desprez, Bruno
Tessier, Frédéric J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 63 (2014) nr. PC pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland