Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Low shear-rate process to obtain transparent W/O fine emulsions as functional foods
 
 
Titel: Low shear-rate process to obtain transparent W/O fine emulsions as functional foods
Auteur: Amadei, Damien
Chatzidaki, Maria D.
Devienne, Julia
Monteil, Julien
Cansell, Maud
Xenakis, Aristotelis
Leal-Calderon, Fernando
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland