Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Large amplitudes oscillatory shear (LAOS) behavior of egg white foams with apple pectins and xanthan gum
 
 
Titel: Large amplitudes oscillatory shear (LAOS) behavior of egg white foams with apple pectins and xanthan gum
Auteur: Ptaszek, Paweł
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland