Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the formation of (E)-2-butenal in oils and foods during frying
 
 
Titel: Investigation of the formation of (E)-2-butenal in oils and foods during frying
Auteur: Papastergiadis, Antonios
Fatouh, Amr
Shrestha, Kshitij
Van Langenhove, Herman
De Meulenaer, Bruno
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland