Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication of edible gellan gum/soy protein ionic-covalent entanglement gels with diverse mechanical and oral processing properties
 
 
Titel: Fabrication of edible gellan gum/soy protein ionic-covalent entanglement gels with diverse mechanical and oral processing properties
Auteur: Guo, Jian
Liu, Yong-Chuang
Yang, Xiao-Quan
Jin, Yu-Cong
Yu, Shu-Juan
Wang, Jin-Mei
Hou, Jun-Jie
Yin, Shou-Wei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland