Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Alps food authentication, typicality and intrinsic quality by near infrared spectroscopy
 
 
Titel: Alps food authentication, typicality and intrinsic quality by near infrared spectroscopy
Auteur: Huck-Pezzei, Verena A.
Seitz, Ina
Karer, Regina
Schmutzler, Matthias
De Benedictis, Lorenzo
Wild, Birgit
Huck, Christian W.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland