Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Differences of fatty acid composition in Brazilian genetic and conventional soybeans (Glycine max (L.) Merrill) grown in different regions
 
 
Titel: Differences of fatty acid composition in Brazilian genetic and conventional soybeans (Glycine max (L.) Merrill) grown in different regions
Auteur: Galão, Olívio Fernandes
Carrão-Panizzi, Mercedes Concórdia
Gontijo Mandarino, José Marcos
Santos Júnior, Oscar Oliveira
Maruyama, Swami Arêa
Figueiredo, Luana Caroline
Bonafe, Elton Guntendorfer
Visentainer, Jesui Vergilio
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland