Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 144 gevonden artikelen
 
 
  The role of gluten proteins in production and quality of a yeast leavened sugar and fat rich wheat based food model system
 
 
Titel: The role of gluten proteins in production and quality of a yeast leavened sugar and fat rich wheat based food model system
Auteur: Van Steertegem, Bénédicte
Pareyt, Bram
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland