Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of milk solids and carrot cell wall particles on the rheology and texture of yoghurt gels
 
 
Titel: Synergistic effect of milk solids and carrot cell wall particles on the rheology and texture of yoghurt gels
Auteur: Puvanenthiran, Amirtha
Stevovitch-Rykner, Chloe
McCann, Thu H.
Day, Li
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland