Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Multivariate approach to reveal relationships between sensory perception of cheeses and aroma profile obtained with different extraction methods
 
 
Titel: Multivariate approach to reveal relationships between sensory perception of cheeses and aroma profile obtained with different extraction methods
Auteur: Thomsen, Maiken
Gourrat, Karine
Thomas-Danguin, Thierry
Guichard, Elisabeth
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland