Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules
 
 
Titel: Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules
Auteur: Belviso, Simona
Ghirardello, Daniela
Rantsiou, Kalliopi
Giordano, Manuela
Bertolino, Marta
Borgogna, Denise
Cavallero, Maria Chiara
Dal Bello, Barbara
Cena, Clara
Rolle, Luca
Zeppa, Giuseppe
Gerbi, Vincenzo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 61 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland