Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Prenylation preserves antioxidant properties and effect on cell viability of the natural dietary phenol curcumin
 
 
Titel: Prenylation preserves antioxidant properties and effect on cell viability of the natural dietary phenol curcumin
Auteur: Rosa, Antonella
Atzeri, Angela
Deiana, Monica
Melis, M. Paola
Incani, Alessandra
Minassi, Alberto
Cabboi, Barbara
Appendino, Giovanni
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 57 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland