Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Development of Reduced-calorie foods: Microparticulated whey proteins as fat mimetics in semi-solid food emulsions
 
 
Titel: Development of Reduced-calorie foods: Microparticulated whey proteins as fat mimetics in semi-solid food emulsions
Auteur: Chung, Cheryl
Degner, Brian
McClements, David Julian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 56 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland