Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effects of a β-glucanase enzymatic preparation on yeast lysis during aging of traditional sparkling wines
 
 
Titel: Effects of a β-glucanase enzymatic preparation on yeast lysis during aging of traditional sparkling wines
Auteur: Torresi, Sara
Frangipane, Maria T.
Garzillo, Anna M.V.
Massantini, Riccardo
Contini, Marina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 55 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland