Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of diacylglycerol addition on crystallization properties of pure triacylglycerols
 
 
Titel: Effect of diacylglycerol addition on crystallization properties of pure triacylglycerols
Auteur: Silva, Roberta Claro
Soares, Fabiana Andreia Schäfer De Martini
Maruyama, Jessica Mayumi
Dagostinho, Natalia Roque
Silva, Ylana Adami
Calligaris, Guilherme Andrade
Ribeiro, Ana Paula Badan
Cardoso, Lisandro Pavie
Gioielli, Luiz Antonio
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 55 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland