Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 99 gevonden artikelen
 
 
  The changes in gliceridic fractions of sweaty fat and weight loss during ripening time of Iberian dry-cured ham
 
 
Titel: The changes in gliceridic fractions of sweaty fat and weight loss during ripening time of Iberian dry-cured ham
Auteur: Narváez-Rivas, Mónica
Gallardo, Emerenciana
León-Camacho, Manuel
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 54 (2013) nr. 2 pagina's 13 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland