Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Color changes in the surface of fresh cut meat: A fractal kinetic application
 
 
Titel: Color changes in the surface of fresh cut meat: A fractal kinetic application
Auteur: Quevedo, R.
Valencia, E.
Cuevas, G.
Ronceros, B.
Pedreschi, F.
Bastías, J.M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 54 (2013) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland