Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 99 gevonden artikelen
 
 
  An integrated technological approach to the selection of lactic acid bacteria of flour origin for sourdough production
 
 
Titel: An integrated technological approach to the selection of lactic acid bacteria of flour origin for sourdough production
Auteur: Settanni, Luca
Ventimiglia, Giusi
Alfonzo, Antonio
Corona, Onofrio
Miceli, Alessandro
Moschetti, Giancarlo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 54 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland