Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Influence of buffer on the preparation of multilayered oil-in-water emulsions stabilized by proteins and polysaccharides
 
 
Titel: Influence of buffer on the preparation of multilayered oil-in-water emulsions stabilized by proteins and polysaccharides
Auteur: Zeeb, Benjamin
Zhang, Hui
Gibis, Monika
Fischer, Lutz
Weiss, Jochen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 53 (2013) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland