Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Effects of gastrointestinal pH conditions on the stability of the β-lactoglobulin/vitamin D3 complex and on the solubility of vitamin D3
 
 
Titel: Effects of gastrointestinal pH conditions on the stability of the β-lactoglobulin/vitamin D3 complex and on the solubility of vitamin D3
Auteur: Diarrassouba, Fatoumata
Remondetto, Gabriel
Liang, Li
Garrait, Ghislain
Beyssac, Eric
Subirade, Muriel
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 52 (2013) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland