Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Texture measurement approaches in fresh and processed foods — A review
 
 
Titel: Texture measurement approaches in fresh and processed foods — A review
Auteur: Chen, Lan
Opara, Umezuruike Linus
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 13 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland