Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Monoacylglycerols in dairy recombined cream: II. The effect on partial coalescence and whipping properties
 
 
Titel: Monoacylglycerols in dairy recombined cream: II. The effect on partial coalescence and whipping properties
Auteur: Fredrick, Eveline
Heyman, Bart
Moens, Kim
Fischer, Sabine
Verwijlen, Tom
Moldenaers, Paula
Van der Meeren, Paul
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland