Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised wines
 
 
Titel: Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised wines
Auteur: Rodríguez-Bencomo, Juan José
Selli, Serkan
Muñoz-González, Carolina
Martín-Álvarez, Pedro J.
Pozo-Bayón, Maria Angeles
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland