Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Characteristics and antioxidant activity of hydrolyzed β-lactoglobulin-glucose Maillard reaction products” [Food Research International 46 (2012) 55–61]
 
 
Titel: Corrigendum to “Characteristics and antioxidant activity of hydrolyzed β-lactoglobulin-glucose Maillard reaction products” [Food Research International 46 (2012) 55–61]
Auteur: Dong, Shiyuan
Panya, Atikorn
Zeng, Mingyong
Chen, Bingcan
McClements, D. Julian
Decker, Eric A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 1 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland