Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization and antioxidant properties of Lepista nuda fruiting bodies and mycelia obtained by in vitro culture: Effects of collection habitat and culture media
 
 
Titel: Chemical characterization and antioxidant properties of Lepista nuda fruiting bodies and mycelia obtained by in vitro culture: Effects of collection habitat and culture media
Auteur: Pinto, Sara
Barros, Lillian
Sousa, Maria João
Ferreira, Isabel C.F.R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland