Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of amorphous matrices composed of different types of sugars in encapsulating emulsion oil droplets during freeze-drying
 
 
Titel: Characteristics of amorphous matrices composed of different types of sugars in encapsulating emulsion oil droplets during freeze-drying
Auteur: Imamura, Koreyoshi
Kimura, Yoshifumi
Nakayama, Shota
Sayuri, Miki
Ogawa, Seiji
Hoshino, Tatsuya
Oshitani, Jun
Kobayashi, Takashi
Adachi, Shuji
Matsuura, Tsutashi
Imanaka, Hiroyuki
Ishida, Naoyuki
Nakanishi, Kazuhiro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland