Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Concentration of soybean isoflavones by nanofiltration and the effects of thermal treatments on the concentrate
 
 
Titel: Concentration of soybean isoflavones by nanofiltration and the effects of thermal treatments on the concentrate
Auteur: Benedetti, Silvia
Prudêncio, Elane Schwinden
Mandarino, José Marcos Gontijo
Rezzadori, Katia
Petrus, José Carlos Cunha
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland