Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effects of parboiling, storage and cooking on the levels of tocopherols, tocotrienols and γ-oryzanol in brown rice (Oryza sativa L.)
 
 
Titel: Effects of parboiling, storage and cooking on the levels of tocopherols, tocotrienols and γ-oryzanol in brown rice (Oryza sativa L.)
Auteur: Pascual, Cristina de Simone Carlos Iglesias
Massaretto, Isabel Louro
Kawassaki, Fabiana
Barros, Rosa Maria Cerdeira
Noldin, José Alberto
Marquez, Ursula Maria Lanfer
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland