Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure, textural and sensorial properties of durum wheat bread as affected by yeast content
 
 
Titel: Microstructure, textural and sensorial properties of durum wheat bread as affected by yeast content
Auteur: Lampignano, V.
Laverse, J.
Mastromatteo, M.
Del Nobile, M.A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland