Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Influence of addition of green tea and green coffee extracts on the properties of fine yeast pastry fried products
 
 
Titel: Influence of addition of green tea and green coffee extracts on the properties of fine yeast pastry fried products
Auteur: Budryn, Grażyna
Żyżelewicz, Dorota
Nebesny, Ewa
Oracz, Joanna
Krysiak, Wiesława
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland