Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 81 gevonden artikelen
 
 
  The effect of roasting on the phenolic compounds and antioxidant potential of baru nuts [Dipteryx alata Vog.]
 
 
Titel: The effect of roasting on the phenolic compounds and antioxidant potential of baru nuts [Dipteryx alata Vog.]
Auteur: Lemos, Miriam Rejane Bonilla
Siqueira, Egle Machado de Almeida
Arruda, Sandra Fernandes
Zambiazi, Rui Carlos
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 48 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland