Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the oxidative stability of food emulsions with rice dreg protein hydrolysate
 
 
Titel: Enhancing the oxidative stability of food emulsions with rice dreg protein hydrolysate
Auteur: Zhao, Qiang
Selomulya, Cordelia
Wang, Shenqi
Xiong, Hua
Chen, Xiao Dong
Li, Wei
Peng, Hailong
Xie, Jianhua
Sun, Wenjing
Zhou, Qiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 48 (2012) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland