Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Effect of composition of commercial whey protein preparations upon gelation at various pH values
 
 
Titel: Effect of composition of commercial whey protein preparations upon gelation at various pH values
Auteur: Ramos, Óscar L.
Pereira, Joana O.
Silva, Sara I.
Amorim, Maria M.
Fernandes, João C.
Lopes-da-Silva, José A.
Pintado, Manuela E.
Malcata, F. Xavier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 48 (2012) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland