Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Contents of biologically active polyamines in duck meat and giblets after slaughter and their changes during meat storage and cooking
 
 
Titel: Contents of biologically active polyamines in duck meat and giblets after slaughter and their changes during meat storage and cooking
Auteur: Dadáková, Eva
Pelikánová, Tamara
Kalač, Pavel
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 48 (2012) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland