Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of water activity on anthocyanin degradation and browning kinetics at high temperatures (100–140°C)
 
 
Titel: Effect of water activity on anthocyanin degradation and browning kinetics at high temperatures (100–140°C)
Auteur: Jiménez, Nadiarid
Bohuon, Philippe
Dornier, Manuel
Bonazzi, Catherine
Pérez, Ana Mercedes
Vaillant, Fabrice
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 47 (2012) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland