Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Water dynamics in microwavable par-baked soy dough evaluated during frozen storage
 
 
Titel: Water dynamics in microwavable par-baked soy dough evaluated during frozen storage
Auteur: Simmons, Amber L.
Serventi, Luca
Vodovotz, Yael
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 47 (2012) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland