Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Highly glycosylated and acylated flavonols isolated from kale (Brassica oleracea var. sabellica) — Structure–antioxidant activity relationship
 
 
Titel: Highly glycosylated and acylated flavonols isolated from kale (Brassica oleracea var. sabellica) — Structure–antioxidant activity relationship
Auteur: Fiol, Michaela
Adermann, Susann
Neugart, Susanne
Rohn, Sascha
Mügge, Clemens
Schreiner, Monika
Krumbein, Angelika
Kroh, Lothar W.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 47 (2012) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland