Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Control of crust permeability and crispness retention in crispy breads
 
 
Titel: Control of crust permeability and crispness retention in crispy breads
Auteur: Hirte, Anita
Hamer, Rob J.
Meinders, Marcel B.J.
van de Hoek, Kevin
Primo-Martín, Cristina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 46 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland