Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Sensory profiling and changes in colour and phenolic composition produced by malolactic fermentation in red minority varieties
 
 
Titel: Sensory profiling and changes in colour and phenolic composition produced by malolactic fermentation in red minority varieties
Auteur: Martínez-Pinilla, Olga
Martínez-Lapuente, Leticia
Guadalupe, Zenaida
Ayestarán, Belén
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 46 (2012) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland