Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Effect of degree of deacetylation on physicochemical and gelation properties of konjac glucomannan
 
 
Titel: Effect of degree of deacetylation on physicochemical and gelation properties of konjac glucomannan
Auteur: Du, Xuezhu
Li, Jing
Chen, Jian
Li, Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 46 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland